Книга Изборът на фона на тъмен офис

Книга

ИЗБОРЪТ

Когато душата гладува, тялото преяжда

от Мирослава Велева-Радкова

АВТЕНТИЧНОСТ – това е усещането, което беше водещо за мен през изминалите 18 месеца и ме провокира да напиша книгата „ИЗБОРЪТ – Когато душата гладува, тялото преяжда“. Вярвам, че историята за личната ми трансформация ще послужи на всеки, който е в търсене на доза вдъхновение и е готов за следващ етап в своето развитие.

„Болката, от която не можеш да се отървеш,

трябва да превърнеш в своето изкуство.“

Сюзан Кейн

Уверявам ви, че шанс за по-добър живот винаги има без оглед на условията, в които съществуваме в момента. Аз също не съм изключение от цялото и съм изпитала тежестта на обстоятелствата на гърба си. В книгата си подробно описвам трудностите, през които съм преминала, но точно тези моменти бяха катализатора, който ми помогна да разбера, че това не е бил животът, за който съм мечтала.

МОЯТА ИСТОРИЯ

Защо имах нужда да напиша тази книга?

Казвам се Мирослава Велева-Радкова и  съм писател, мозъчен треньор, автор на менторската програма „Стани успешен Бюти експерт“, през която преминаха 200+ жени.

Автентичността се превърна в основна ценност за мен по пътя на промяната. Книгата „ИЗБОРЪТ – Когато душата гладува, тялото преяжда“ е моята искрена изповед за предизвикателствата, пред които животът ме изправи. Избрах да бъда честна и пред вас – всички вие, които сте задържали дълго време емоциите в себе си. В историята си не съм спестила нищо от онова, през което съм преминала, защото знам, че именно моята искреност ще докосне сърцата на тези от вас, водещи неравна битка с килограмите и на онези от вас, които са на крачка да направят скока с готовност за промяна в живота си.

Уверявам ви, че шанс за по-добър живот винаги има без оглед на условията, в които съществуваме в момента. Аз също не съм изключение от цялото и съм изпитала тежестта на обстоятелствата на гърба си. В книгата си подробно описвам трудностите, през които съм преминала, но точно тези моменти бяха катализатора, който ми помогна да разбера, че това не е бил животът, за който съм мечтала.

Имах детство, което не беше лишено от травми, свързано най-вече с недоброто общуване с родителите ми, станах свидетел на изневяра в семейството ми, преживях личния си развод, минах през болката и отчаянието, срещнах се с предателството и изпитах разочарованието, загубих хора и пари, имах суицидни мисли и претърпях бърнаут. Това са част от нещата, през които преминах, но въпреки многобройните изпитания, АЗ ИЗБРАХ да оцелея и да се сътворя отново.

Книгата „ИЗБОРЪТ – Когато душата гладува, тялото преяжда“ е истинска история за пътя на изцелението, за моментите на възходи и падения, за подкрепата, за усърдната ми работа, за вярата и свидетелствата за невидимата ръка на Бог в живота ми.

Ако успея да вдъхновя дори един човек за крачка към личната му трансформация, означава, че всичко, което съм преживяла си е струвало!

Щом АЗ мога, значи можеш и ТИ!

Поръчайте книгата

Книга Изборът на фона на тъмен офис

Отзиви за книгата

Евелина Тодорова

„Тази книга е смела. Това беше първото нещо, което си мислех, когато я прочетох. Да бъдеш толкова откровен на първо място със себе си, а след това и пред аудитория от напълно непознати хора с цел да бъдеш полезен с опита си и осъзнаванията си, изисква смелост. Смелост, каквато Мира неведнъж е проявила в живота си, но и способност да чуеш душата си, да си я потърсил, да я търсиш винаги и да си решен да следваш път, който да бъде добър за всичките проявления на човешката ти същност, докато си тук на Земята в приключението, наречено живот, в това тяло, което ти е дадено само веднъж.

Искрено се възхищавам на пътя, който Мира е извървяла, а още повече респект буди решимостта й да сподели своя ценен опит и това как, когато не даваме на душата си онова, от което истински се нуждае, търсим заместители, които невинаги са добри за нас. Често прибягваме до физическата храна, когато жадуваме емоционална и духовна такава. И как когато се осмелим да избираме себе си, на пътя ни се появяват нашите духовни учители, които ни помагат да вървим напред и да бъдем постоянни във връзката първо със самите нас, а после и с всички близки до нас.

Препоръчвам горещо!“

Тамара Арутунян-Узунян

„Тази книга е различна, защото в нея Мира е изляла душата си и чрез призмата на собствената житейска история и трансформация ни показва неща, без които не можем да имаме успеха, за който мечтаем. А те са, че всъщност успехите (във всеки аспект) идват първо с промяната на мисленето и себепознанието, разрушаването на ограничаващите вярвания и смелостта. Смелост да погледнеш реалността и да я промениш.

Книгата е вдъхновяваща и важна за всеки – и за хора с подобна житейска история, и с различна. За първите, че има изход и промяна, стига да искаш и положиш труд. За вторите да не забравят да са благодарни на Бог, за това което имат и да действат за да надграждат.

Благодаря на Мира за книгата, за вдъхновението за промяна, за работата и пътя ни заедно!“

Даниела Христова

„Препоръчвам на всички мои приятели и познати тази книга, която ще промени живота ви изцяло. Ще намерите истории, които ще докоснат вас, ще се припознаете, ще се смеете и плачете, ще я прочетете на един дъх и ще преосмислите живота си!!!“

Милена Гювийска

„Много интересна, завладяваща книга, която се отнася за всеки един от нас. Написана е на лесен и достъпен стил. Горещо препоръчвам.“

Всички права на текстовете на този уебсайт са собственост на МИРЕЛАНДИЯ ЕООД. Никаква част от тях не може да бъде възпроизвеждана, освен с изричното съгласие на автора.

Последвайте ме:

МИРЕЛАНДИЯ ЕООД

ЕИК: 205966781

МОЛ: Мирослава Велева-Радкова

089 673 7221

mira@mireland.bg