за мен

Моята история

Аз съм Мирослава Велева-Радкова – писател, мозъчен треньор, автор на менторската програма “Стани успешен Бюти експерт с помощта на ментор”, през която преминаха 200+ жени.

Преминала съм много квалификации за работа с хора, специализации като женски треньор, коуч, НЛП мастер и менторство.

Хората винаги се движим в някаква посока по две причини: болка или вдъхновение. 99% от хората на планетата избират болката. И аз не правя изключение от цялото.

Преди 4 години бях стигнала до Бърнаут. Работех няколко бизнеса едновременно, не бях почивала 15 години и нямах думата почивка в речника.

Имах няколко финансови загуби поради погрешно преценени инвестиции в хора. Губех и парите, и хората, въпреки че давах всичко от себе си.

 

“Когато ученикът е готов, учителят се появява.”

Лао Дзъ

Още за мен

Чувствах се нещастна, неудовлетворена от живота и хората, с наднормено тегло, което варираше между 93 и 100 килограма, с болки по цялото физическо тяло, затлачена от токсини и негативни емоции. Споделянето ми беше чуждо, а изразяването на емоциите ми беше табу.

Околните вярваха за мен, че съм силна, амбициозна, целеустремена и материално ориентирана. И бяха прави – притежавах много мъжки качества и енергия. Бях изгубила себе си и жената в мен някъде преминавайки през живота, който ми се случваше. Класическо състояние на жертва.

И дойде осъзнаването ми, че е време да сложа себе си за приоритет!

Така стартира преди 4 години моята лична трансформация и дълъг път към себе си. Tова да се опозная и да разбера защо имам определени реакции и тип поведение.

Попаднах в различни формати за личностно развитие и изчетох доста книги, свързани с човешкото поведение, емоционалната интелигентност, взаимоотношения с родители, силата на подсъзнанието и детските травми.

Постепенно отговорите започнаха да се появяват, а с тях и моята нова идентичност. Идентичност, която ми помогна да сбъдвам мечтитите си, да създам хранителните ми добавки, да напиша книгите си, да развия менторските си програми. Повярвах, че с моя опит и трансформации мога да съм полезна на много хора. Затова избрах да бъда мозъчен треньор. 

Дори се осмелих да реализирам авторската си линия луксозни бански и плажни облекла “Mireland Sea Dreams”.

Звучи невероятно, но е факт.

Мечтите могат да се сбъдват с наша помощ!

Инвестирайте в себе си!

Вие сте най-добрия проект, върху който ще работите през целият си съзнателен земен живот!

Запишете се за моя бюлетин

Всички права на текстовете на този уебсайт са собственост на МИРЕЛАНДИЯ ЕООД. Никаква част от тях не може да бъде възпроизвеждана, освен с изричното съгласие на автора.

Последвайте ме:

МИРЕЛАНДИЯ ЕООД

ЕИК: 205966781

МОЛ: Мирослава Велева-Радкова

089 673 7221

mira@mireland.bg