БАНСКИ И ПЛАЖНИ ОБЛЕКЛА

Mireland Sea Dreams

от Мирослава Велева-Радкова

Запознайте се с моята капсулна колекция луксозни бански и плажни облекла. Тя е за дамите, които искат в лято 2024 да са елегантни и Великолепни на плажа.

Защото разкоша Ви отива!

“Направи лятото цветно и незабравимо!!!”

Колекции

Marine Treasures

White Tenderness

Poppies in Love

Lace Extravaganza

Sea Garden

Колекция Marine Treasures

Колекцията олицетворява богатството на морското дъно чрез нежните нюанси в синьо и бяло.

Прекрасното парео ще направи твоята плажна визия атрактивна и нежна. Невероятният сет от риза и панталон, изработени от висококачествен шифон, ще допълнят по невероятен начин твоето лятно преживяване.

Колекция White Tenderness

“White Tenderness” е кралицата на плажните визии.

Стилен бански с едно рамо и царствена харбала ще накара всички погледи да се насочат към теб.

Нежният панталон от луксозен шифон и цветни хибискуси, ще те накара да сияеш елегантно на плажа.

Колекция Poppies in Love

Колекцията е абсолютен фаворит на дамите с ексцентричен вкус.

Луксозен бански с две подвижни къдрави презрамки. Прекрасно допълнени с елегантно шифонено парео, и гвоздеят на елегантната визия – риза и панталон от сатен!

Призивът е за ярка макова любов!

Колекция Lace Extravaganza

“Lace extravaganza” ще покори сърцата ви!

Стилен черен бански с метална мида, съчетан с невероятни дълъг панталон и сатенена туника, които завършват твоята стилна плажна визия по уникален начин!

Съчетанието между черно, бяло и луксозна дантела те прави диаманта на плажа.

Подчертай твоята екстравагантност!!!

Колекция Sea Garden

Колекцията внася свежо и цветно лятно настроение в твоя слънчев ден!

Стилен бански на цветя в розови нюанси, съчетан с дълго парео. Завършващи лятната визия модерна къса риза с ластични ръкави и широк панталон от шифон!

Направи лятото цветно и незабравимо!!!

МОЯТА ИСТОРИЯ

Как създадох колекцията “MIRELAND SEA DREAMS?

Казвам се Мирослава Велева-Радкова и съм писател, мозъчен треньор, автор на менторската програма “Стани успешен Бюти експерт”, през която преминаха 200+ жени.

След интензивна почти тригодишна работа с моят ментор по Великолепие, невероятната Йордана Димитрова, преди около година се вдъхнових да създам собствена капсулна колекция луксозни бански и плажни облекла. Отначало това ми изглеждаше, като трудно постижима и почти невъзможна мечта, но аз никога не се отказвам от мечтите си.

След часове на обсъждане, срещи и консултации с доказан експерт в този бранш, взех решение MIRELAND SEA DREAMS да се “роди” за дамите, които искат в лято 2024 да са елегантни и Великолепни на плажа.

Пет актуални десена, италиански лукс платове, модерни кройки и перфектната възможност да съчетавате плажната визия, със стилен сет в същия десен за Вашата градска разходка.

Вярвам, че и дамите с най-изтънчен вкус ще намерят вдъхновение в прекрасните модели, създадени с много любов, за едно пъстро и цветно женско лято! 

Запишете се за моя бюлетин

Всички права на текстовете на този уебсайт са собственост на МИРЕЛАНДИЯ ЕООД. Никаква част от тях не може да бъде възпроизвеждана, освен с изричното съгласие на автора.

Последвайте ме:

МИРЕЛАНДИЯ ЕООД

ЕИК: 205966781

МОЛ: Мирослава Велева-Радкова

089 673 7221

mira@mireland.bg